Tallerken med 4 Skåler – 100% Silikon | Arne

Cat Rose Multi Mix

Opprinnelig pris var: 429 kr.Nåværende pris er: 364 kr.

Farge
Cat Rose Multi Mix
Mr Bear Sandy Multi Mix
1
På lager - Sendes innen 24 timer
Gir 36 Bonuspoeng ved kjøp
Informasjon

Tallerken med flere rom i form av 4stk utagbare skåler. Liewood Arne tallerken består mao av 5 deler; En stor kattepus-tallerken med høy kant, og fire fargerike kakestykke-skåler. Liewood Arne Tallerken er laget av 100% matvaregodkjent silikon som tåler både oppvask, mikro og til og med stekeovn opp til 160 grader. 🤩

Liewood Barneservise i Silikon er av utrolig slitesterk kvalitet. Det er rett og slett uknuselig. En tallerken barn vil ha hele barndommen. Som vi skrev over, tåler den både oppvaskmaskin, mikro og stekeovn.

Liewood Silikon er Matvaregodkjent, BPA fri og FDA sertifisert. En tallerken baby trygt kan tygge på uten at du må bekymre deg for farlige kjemikalier ditt barn får i seg.

Tallerken med flere rom – Lærerikt for barn

Tallerken med flere rom er en leken, men også lærerik måte å servere barn et variert måltid på. Barn kan her lære mye om ulike konsistenser, smaken av ulike råvarer, og hva som skjer når de ulike måltids-komponentene blandes sammen.

Liewood barnetallerken er genial!

1 Tallerken til alt av måltider

Siden du her har 4 utagbare skåler, vil denne tallerken kunne brukes til alt mulig. Perfekt å servere dipp og grønnsaker med, skåler til lørdagsgodt,  pannekaker med fargerik topping ved siden av, eller English Breakfast. Ja, her er det en skål til tomatbønner, en til egg, en til pølse eller bacon og en til grønnsaker. Og brødet kan ligge klart på selve bamse-asjetten.

2 Tallerken med inndeling som fremmer at ditt barn smaker på alt

Du kan lage middags regler; hver skål må smakes på. Eller ha regel om at ditt barn bestemmer innholdet i en av skålene. Er din baby en kreativ liten person, kan du jo forholde deg til at dette skjer en gang i uken, slik at du ikke ender med å spise fisk med blåbær til ofte :P . Uansett, er det en artig måte å lære barn at alt må smakes på. Og kanskje finner dere som familie sammen en helt ny spennende kombinasjon dere faktisk elsker, og ellers aldri ville tenkt på å spise sammen?!

3 Leken tallerken fremmer matglede

Pizza eller kake, ditt barn bestemmer. Liewood Arne er et servise barn blir fristet til å smake på alt med. Hvert pizzastykke må jo smakes på. Når innholdet i hvert kakestykke er smakt på separat, kan skål plasseres på spisebrikke utenfor selve tallerken. For så å utforske verden av det å blande konsistenser og smaker. Artig for barn og voksne! Hva slags pizza eller kake vil mamma lage til middag i dag?

4 Barneservise som fremmer hygge rundt spisebordet

I tillegg til å fremme at barn smaker på alt, demper silikon alle lyder av de ivrige hender. Fremmer deilig matfred rundt bordet.

5 Liewood Arne tallerken overstimulerer ikke

Hver farge velger Liewood med omhu. Duse, delikate farger. Fine og lekne, men ikke “skrikete”-farger. Dette er servise barn får stor glede av uten å bli overstimulert eller overstimulere andre rundt bordet.

6 Oppvarming av mat, uten styr

Liewood Arne tallerken er super for oppvarming av rester og babymat; dette barneservise tåler mikro og stekeovn! Dette gjør livet bittelitt enklere, mindre oppvask :)

Matcher Liewood Aura spisebrikke i samme Kattepus-motiv 🐱

Den beste babymaten, er som regel hjemmelaget!

Liewood har en serie produkter som gjør det enklere for deg og fristende for baby å få i seg god næringsrik mat du eller dere sammen lager. Ta en titt på Ispinneformer og Smoothie klemmepose for porsjonering av hjemmelaget smoothie og babymos!

Sertifiseringer
 • 100% Baby Trygt
  100% Baby Trygt
 • Etisk produsert
  Etisk produsert
 • Matvaregodkjent
  Matvaregodkjent
 • Vegansk
  Vegansk
Les mer om sertifiseringene her.
 • Tallerken med flere rom i form av utagbare skåler
 • 5 deler: 1 Tallerken med høy kant, 4 Kake-stykke-skåler
 • 100% Matvaregodkjent silikon
 • Ingen plast!
 • Tåler Mikro, oppvaskamskin og Stekeovn 160 grader
 • Størrelse tallerken: 23 cm diameter
 • Inndelt tallerken lærer barn om ulike konsistenser
 • Bidrar til å lære barn om hva et sunt måltid består av
 • Slitesterk silikon – Uknuselig, tåler uforsiktig bruk og «fall» ned på gulvet.
 • Naturlige fargetoner som ikke overstimulerer
 • Matvaregodkjent, BPA fri silikon og FDA sertifisert – En tallerken baby trygt kan “smake på”.
 • Farge: Champagnie-rosa tallerken. Skåler: lyserosa, ferskenrosa, gyllenbrun og kremhvit

Matcher Liewood Neil Tutekopp og Liewood Spisebrikke – Et bamse servise sett barn vil elske

Liewood Arne Divider Plate

Mr Bear Sandy Multi Mix

Farge:

 • Tallerken: Kremhvit
 • Skåler: Rød, blå, brun og lyserosa

Material:

 • 100% silikon
 • Matvaregodkjent
 • LFGB-testet og sertifisert.

Mål:

 • Stor tallerken: H: 2,6cm x B: 21cm x L: 23cm
 • Skåler: H:3,5cm x B:10cm x L:10cm

Laget i Kina.

Liewood er et GOTS sertifisert merke. Etisk og miljøansvarlig produksjon i alle ledd.

Vask Liewood Arne tallerken før første bruk 

 • Tåler oppvaskmaskin
 • Tåler stekeovn
 • Tåler mikroovn
 • Kan inneholde mat eller væske opp til 230C
 • Kan fryses ned til -20C
 • Stell ikke direkte på kokeplate
 • Vask i oppvaskmaskinen eller i varmt såpevann før bruk
 • Matvaregodkjent material
 • Vi pakker alle bestillinger fortløpende, og sender varer daglig fra vårt lager.
 • Det er fri frakt på alle ordrer over kr. 999,-. På ordre under er fraktprisen kr. 49,- for pakker levert i postkasse/på døren, og kr. 69,- for pakker som leveres på hentested.
 • Det tar i gjennomsnitt to arbeidsdager fra du bestiller til varen(e) er levert.
 • Gratis retur ved bytte av størrelse/farge. 90 dagers åpent kjøp ved ubrutt forpakning/eske.
OhDearBaby.no er et Norsk nettsted som tilbyr hjelp, informasjon og produkter til nyfødt, voksende baby og mamma. Sertifisert trygge babyklær og utstyr tilrettelagt for oss med baby i Norden.

Liewood - Laget for Barn, Elsket av foreldre!

  Liewood er et dansk merke som tilbyr økologisk babyklær, spisesett og matboks etc fri for plast, pedagogiske leker, praktisk interiør og utstyr til dagens småbarns familie! Fokuset er behag og det å være i samsvar med en tanke om å redusere miljøgifter hos barn. Spesielt etter FHI sin sjokkerende rapport fra september 2023, 99,6% av barn har for mye miljøgifter i seg!, bør vi alle begynne å tenke mer på hva babyklær og utstyr er laget av. Med sin høye kvalitet og det rene, brukervennlige og nydelige design, har Liewood fort vokst seg til å bli en storfavoritt blant Skandinaviske foreldre. Med Liewood får du ekte Dansk minimalisme moderne funksjonalitet, kvalitet, bærekraft, og enkle men lekne detaljer. Økologisk, etisk og gjennomtenkt – det er det vi liker! Liewood er elsket av små og store, ta en titt og du vil forstå hvorfor.
Historien Liewood - En moderne familie
Danske Liewood ble opprettet av småbarns mamma Anne Marie Lie Nielsen i 2015. Anne Marie jobbet i 15 år med design, sourcing og produksjon i motebransjen for kjente internasjonale retail-merker. Etter å ha fått barn, oppdaget Anne Marie det store behovet for babyklær, tilbehør og babyinteriør skapt for dagens behov og den moderne familie. Og med det voksende behovet for trygge materialer.
Et moderne hjem, et hjem uten barnepike og hushjelp. Småbarnsfamilie som reiser. Aktivitets leker som fremmer sunn utvikling og kreativ egenlek. Mamma med egen karriere og en pappa som gjerne hjelper til med babystell. Dette er tanker som ligger i alt Liewood designer. Fra Liewood babynest med håndtak til Liewood tallerken med flere rom som tåler alt fra micro til stekeovn. Ethvert produkt har smarte detaljer der det trengs.
Liewood barn og baby produkter har blitt utrolig populære siden oppstarten i 2015. Grunnen er nok hjerte og sjelen som puttes inn i hver eneste detalj. Her vil vi nevne 3 ting vi setter utrolig pris på, og som vi er rimelige sikre på er mye av grunnen bak suksessen:
1. Liewood er designet med forståelse for vårt behov som foreldre.
Som småbarnsmor er Anne Marie kjent med dagens krav for en familie med baby. Vi trenger brukervennlige baby klær og stellebord tilbehør som lett kan vaskes. Tilbehør til stelleveske som gjør ting enklere og som ikke tar unødvendig mye plass. Babynest og annet babyinteriør som sparer oss for tid, arbeid og rett og slett gjør hverdagen enklere. Anne Marie deler også de samme bekymringene som oss, dagens småbarnsforeldre. Hva får barnet i seg gjennom tekstilet klærne er laget av, matboks, leken som puttes i munn osv? Du vil oppdage at Liewood benytter silikon, stål og treverk istedenfor plast der det er mulig. Denne ekte forståelsen for hva vi med småbarn trenger fra et produkt, er nok grunnen til at Liewood babyprodukter er så bra som de er! Vi forstår godt at våre mest populære produkter er Liewood Gro babynest, Liewood matboks med flere rom og Liewood bake- og spiseutstyr for hjemmelaget sunn mat. Som Liewood selv sier, dette er produkter laget for baby og barn, elsket av foreldre!
2. Liewood - Tidløs design, kvalitet og allsidighet
Liewood har ambisjoner om at enhver moderne familie skal kunne velge slow living – å lage tidløse produkter som gir deg mer tid og glede i hverdagen, samt som varer i generasjoner. Anne Marie mener at dagens behov er at vi alle må tenke mer bærekraftig. At vi tenker over konsekvenser et valg etterlater vår neste generasjon, våre barn. Liewood sin ambisjon er ikke bare bærekraftig material. Men også å minske behovet for produksjon av nye ting gjennom:
 • Funksjonalitet. Færre produkter, med høyere grad av allsidighet. Slik som det nyeste Liewood babynest & babylift - Et babynest, en babybærer, en lekematte.
 • Kvalitete som varer. Liewood har høyt fokus på kvalitet, slik at hver eneste ting du kjøper er en ting som kan arves vekk videre.
 • Design elsket av stor og små. Babyutstyr, interiør og klær som gir glede i dag, men også om 10 år. Godt eksempel er Liewood Matboks, en matboks barn kan bruke hele barnehage og skole perioden, samtifig er det en matboks som likegjerne kan brukes av mor og far i huset. Passe mengde lekenhet blandet inn i et godt og allsidig design.
3. Liewood - bærekraftig produksjon
Liewood har høyt fokus på det å være økologisk og det å benytte resirkulerte materialer. Som selskap er Liewood GOTS sertifisert. Det vil si alle ledd i produksjonkjeden er sertifiserte økologisk. I tillegg vil du se at ethvert Liewood produkt som inneholder Polyester, kommer av mest mulig resirkulert Polyester. Liewood jobber stadig med å forbedre sin andel resirkulert material. Det å være et GOTS sertifisert selskap, betyr mye mer enn du kanskje tenker når du hører ordet "Økologisk produksjon". GOTS betyr et helhetlig miljøansvar; fra å ta vare på natur, og dyr, til menneskene som bidrar i skapelsesprosessen. At Liewood er GOTS sertifisert betyr at alle leverandører og sammarbeidspartnere er rettferdige og pålitelige. Du garanteres at hver minste Liewood babyleke og babyskje til større ting som Liewood babynest og Liewood stellematte, kommer fra pålitelige og rettferdige hender. Kontrollert og godkjent gjennom GOTS   Liewood babyklær - Skapt for å beskytte, fremme lek og moro, samt tåle dagens bruk og vaskemaskin  Liewood Babyklær er kvalitetsklær med design og material gjennomtenkt for å støtte bevegelig og uforsiktig bruk, samt produsert mest mulig bærekraftig. Klær laget med hensikt til hva klær er for; beskytte baby fra sol, kulde, vind og omgivelser som kan skade naken babyhud. Liewood babyklær er:
 • Klær som tåler å bli brukt: Baby og barneklær av kvalitet som tåler det klær er ment til å tåle. Lek på gulvet, klatring, rulling i gresset og daglig vask i maskinen om det behøves.
 • Klær barn kan utvikles med: Designet med en bevegelig og behagelig passform for ikke å hemme eventyrlyst og gleden av å mestre en ny bevegelse.
Med andre ord, velger du Liewood babyklær, kan du være trygg på at produktet er gjennomtenkt for bruken, skapt for å brukes daglig og lenge. Med lang erfaring og kunnskap fra motebransjen og dermed tekstilbransjen, vet Anne Marie godt om hvile tekstiler og materialer som bør brukes for den største nytten i forhold til bruken.  
Liewood Babytilbehør - Gjennomtenkt Design
Anne Marie er opptatt av ekte Skandinavisk minimalisme! Det vil si enkle produkter hvor hver detalj har en funksjon. Fra mønster på gulpekluter som fremmer ro og hygge, til ører på Liewood barnservise. En hjelpende hånd: Anne Marie var lei av å finne babyprodukter som alltid manglet en ekstra funksjon for å forenkle livet som moderne mamma. Vi som ikke har lyst til å være hjemmeværende husmødre skal slippe å bruke tid på noe som faktisk kan løses ved en liten detalj på babyproduktet vi kjøper. Her kom Liewood Babynest Babylift inn i bilde – babynest med håndtak du kan løfte og forflytte med baby uten styr. En liten ekstra funksjon som til syvende og sist gir nyfødt baby mamma mye ekstra spillerom til for eksempel dusj, annen egenpleie og andre gjøremål i hjemmet. Liewood babyinteriør har  alltid gjennomtenkte detaljer og er av god kvalitet! Med sin 360-graders forståelse av den generelle designerprosessen og god innsikt fra produksjonsbransjen, har Anne Marie og Liewood teamet designet produkter for baby og småbarns livet som tilfredsstiller ditt hverdags behov. Et moderne hjem uten hushjelp og samtidig inneholder mye fart og variasjon. Litt annerledes enn før i tiden. Derfor tenger vi smarte produkter som støtter dagens hverdag med baby og barn.
 • Babyutstyr som forenkler foreldrelivet
 • Barneservise, matboks og drikkeflaske barn mestrer på egenhånd
 • Stell og pleieprodukter som gjør det enkelt og behagelig.
 • Pedagogiske leker baby styrker motorikk og kreativitet med
Mat- og drikkeutstyr barn mestrer selv Liewood har et stort utvalg av smarte og barnevennlige mat og drikke produkter til hjem, tur og barnehage. Alt fra barneservise, matboks og drikkeflaske er gjennomtenkt for å tilrettelegge for din babys motorisk utvikling, mestringsfølelse, samt tilrettelagt for ditt beste også. Uknuselig barneservise med antiskli, gjør det enkelt for baby og passer på gulv, bord og din lommebok. Evigvarende matboks med flere rom gjør det lett for sunn variert matpakke, samt er lett for små barnehender å selv håndtere. Ispinne former for hjemmelaget sunn is, av kvalitet for å være en stor glede hele barndommen. Rett og slett mat og drikke produkter for et lekent og enklere liv med baby og småbarn! Alle mat og drikke produkter fra Liewood er sertifisert matvaregodkjent; fri for skadelige kjemikalier som BPA og Ftalater. Pedagogiske Leker: Leker er de eneste produktene Liewood tar et skritt tilbake med i forhold til modernisering. Et skritt mot mer gammeldags stil av baby leker; teddy bamse, tre leker, leker til babygym uten plast og batterier, klosser, puttekasse i tre..sunne leker skapt for at baby skal lære gjennom lek. Det enkle er ofte det beste! Liewood leker gode gammeldagse hjernetrim leker uten batteri drevne effekter som falsk lyd, lys og robot bevegelser. Her er det baby som må finne ut av at rangle lager lyd når treklosser slås mot hverandre, og at dyrene som bor i puttekasse også kan være en del av skogen som bygges på leketeppe. Hva kosebamse og kosedyr har å fortelle vil med Liewood bamse være opp til din babys fantasi, og ikke hva en innspilt lyd forteller. Liewood leker vil bringe aktiv underholdning og morsom lek uten overstimulering, og uten å overstimulere hele husstanden. Minimalistiske leker baby og du vil elske.   Trygge og Tidløse leker i naturlig tre, økologisk bomull og matvaregodkjent silikon: Som resten av Liewood barn og baby verden, er leker skapt med tanke på trygghet og varig kvalitet. Små barn er og skal være nysgjerrige. Det å nusse på sin kose bamsen, smake på alle kanter av sitt leke speil baby finner på leketeppe – Det å lære om teksturer ved hjelp av tunge og ikke bare hender, gir mye kunnskap! Alle Liewood leker gjennomgår pålitelige kvalitet og trygghets kontroller for at din baby skal få lov til å utforske sin nysgjerrighet, også ved hjelp av munn og tunge. Anne Marie designer leker med mål om å reduserer det unødvendige søple fra kortvarig glede mange leker i dag gir. Leker som kan brukes til mye, så lenge barn bruker sin fantasi. Og leker barn som vokser ut av dem, kan gi videre i fin stand.  Kvaliteten får du fra naturlig tre, økologisk bomull og matvaregodkjent silikon. Slitesterke materialer som tåler ordentlig lek og moro!  

Liewood - Kvalitet, bærekraft og medmennesklig kjærlighet

Liewood har stålsatt at deres produksjon skal være etisk forsvarlig, ingen unntak. Anne Marie er fast bestemt på at ingen barn og baby skal omringes av produkter laget av hender som lider. Eller hender som kun tenker på sin egen kostnadsbesparelse og ødelegger unødvendig for dyr og naturen rundt. Og med Anne Marie i spissen med dyp kunnskap og erfaring fra motebransjen, vet LIEWOOD teamet hvordan å ta beslutninger i forhold til valg av material og leverandører de velger. Vi må tilbake til god gammeldags kvalitet og bra produkt med mange bruksområder: Som Liewood leketeppe – mykt og slitesterkt økologisk bomull, mønstre og farge. Gjennomtenkt for å skape allsidig bruk; leketeppe kan brukes som babyteppe, liggeunderlag, piknikkteppe, vognteppe, veggdekor inne på barnerommet eller teppe til lesekrok. Istedenfor en lekematte i skrikende farger og masse lyder du kaster etter 4 mnd fordi det ikke var skapt for mer enn akkurat den bestemte perioden i babyutviklingen. For ikke å snakke om at et slikt babyteppe ofte overstimulerer baby CE godkjenning og OEKO TEX 100 sertifikater.