Nye OhDearBaby – Hva er nytt?

Etter mange måneder med hardt arbeid er vår nye nettbutikk endelig på plass. Vi har lagt til flere nye funksjoner som skal gjøre det enklere og mer tidsbesparende å handle hos oss. Samtidig har vi forbedret den visuelle opplevelsen for å gjøre handelen enda hyggeligere enn før! Så, hva er nytt?

Nye Produktsider

  1. Nå kan du enkelt bla gjennom alle farger/mønstre vi har per produkt, på samme side.
  2. Produkter i ulike størrelser, har nå størrelser synlig med en gang du trykker deg inn på en bestemt vare. Mao enkel oversikt av hvilke størrelser som finnes, samt hvilke størrelser vi eventuelt er tomme for.
Produktside med varianter av Silly Silas OhDearBaby.no

Sertifiseringer

Hvert produkt er nå tydelig merket med «sertifikater» (eventuelt viktige kvaliteter) det oppfyller.

Målet vårt er at du som babymamma kan sette dine krav for babyprodukter, å handle hos oss uten å bruke unødvendig lang tid på å finne ut av om kravene dine oppfylles i det utvalgte produktet. Disse «oppfylte kravene» finner du nå som «sertifiseringer» rett under produktdetaljene (se bilde nedenfor). Du trenger ikke å lese lange tekster for å finne ut om produktet er økologisk, laget i Europa, 100% ull, 100% naturlige fibre etc. Isteden ser du med en gang alle sertifikater og de essensielle kvalitetene produktet har.

sertifiseringer pa produktside odearbaby.no

At det er et trygt babyprodukt som er etisk produsert, vil du se at alle våre produkter er merket med. Det er minstekravet vårt for merkene vi velger å tilby deg, og vi kontrollerer at pålitelige sertifikater er på plass. Ingen ting med dette er nytt, den eneste nyheten er at du nå ser tydelig at disse kravene er på plass.

Sertifiseringsliste OhDearBaby.no

Ønskeliste!

Nå har vi endelig gjort det mulig for deg å lage en ønskeliste du kan dele med dine nære. Om det er fødselsgave, bursdagsgave, dåpsgave eller hvilken annen babyfeiring du har invitert til. Du kan nå legge til produkter du ønsker deg og deretter dele de videre. Slik kan familie og venner enkelt finne gaver, og baby faktisk får gaver som trengs og ønskes.

Varsel-funksjon:

Er vi midlertidig utsolgt for et produkt (som kommer tilbake) og du har tid til å vente på neste vareleveranse, er det fremdeles mulig å be oss om å varsle deg så fort produktet er tilbake på lager.

Helthjem – Nytt fraktalternativ

«Helthjem» som fraktleverandør er nå også tilgjengelig hos oss. På OhDearBaby.no vil vi tilrettelegge best mulig for deg, og derfor tilby flere fraktalternativer i forhold til hvordan du vil få pakken levert.

helthjem logo

Ny Logo!

Vårt kjære rådyr har nå fått sin riktige form for hva det representerer: Unikt, Naturlig, Kjærlig, Trygt, Bærekraftig og Minimalistisk.

OhDearBaby-logo