Frakt, Bytte & Retur

Vi tar kundeservice på alvor og gjør vårt ytterst beste for at handleopplevelsen din skal være så god som mulig. For oss er det viktig at både kjøp, bytte og eventuelle returer oppleves raske og enkle.

Frakt:

Vi pakker alle bestillinger fortløpende, og sender varer fra vårt lager daglig.

Det er fri frakt på alle ordrer over kr. 999,- med billigste fraktalternativ. På ordre under er fraktprisen kr. 49,- for pakker levert i postkasse/på døren, og kr. 69,- for pakker som leveres på hentested.

Du velger selv i kassen om PostNord eller Helthjem skal håndtere transporten av pakken din. Normal leveringstid er 1-4 hverdager (leveringstiden styres av hvor i landet pakken skal til/postnummer). Du kan selv endre valg av utleveringssted i kassen dersom du ønsker det.

Når pakken ankommer utleveringsstedet/postkasse/pakkeboks mottar du en hentemelding via SMS/e-post. Visse forsinkelser kan forekomme på leveranser i visse perioder, for eksempel under kampanjeperioder eller perioder som jul/nyttår. Følg gjerne med på transportørens hjemmeside for mer detaljert informasjon.

Ta kontakt med oss på e-post (kundeservice@ohdearbaby.no) om du har spørsmål. Vi besvarer fort!

Bytte:

Har du kjøpt feil størrelse, ombestemmer deg på fargevalget, eller rett og slett angrer på at du ikke gikk for et annet produkt. Null problem! Hos oss får du byttet varen enkelt. All bytting er gratis.

1. Bruk linken; https://return.shipmondo.com/ohdearbaby , og fyll ut skjemaet.

2. Skriv hva du ønsker å bytte til i kommentarfeltet.

3. Du vil motta en returetikett fra Shipmondo. Finner du den ikke i inbox’en, sjekk søppelpost. Noen ganger havner den der.

4. Print ut returetikketen og klistr den på pakken.

5. Lever inn pakken på ditt nærmeste PostNord servicepunkt (i butikk)

6. Vi tar kontakt med deg så fort pakken har ankommet oss. Dette gjør vi alltid for å sikre at vi bytter til riktig produkt. Har vi varen på lager, sender vi deg nytt produkt så fort vi mottar returen. Er vi tom, finner vi en løsning sammen med deg.

Resten av bytte skjer på samme måte som under frakt av en ny bestilling. Du mottar ny sende- og etter hvert hentemelding.

Retur:

Om du ikke skulle være fornøyd med et kjøp eller produkt, kan du enkelt returnere det til oss.

1. Bruk linken; https://return.shipmondo.com/ohdearbaby , og fyll ut skjemaet.

2. Du vil motta en epost fra shipmondo med returetikett. I noen tilfeller havner denne i søppelpost.

3. Print ut returetiketten og klistr den utenpå pakken.

4. Lever inn pakken på ditt nærmeste PostNord servicepunkt (i butikk).

5. Du vil få pengene tilbake senest 14 dager etter vi har mottatt returen. Med returnering av varer er Returkostnad er kr 69,-. Dette beløpet trekkes fra summen som tilbakebetales på din konto for Dine returnerte varer.

For å få pengene tilbake må varen(e) returneres i samme stand/emballasje som du mottok dem.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post (kundeservice@ohdearbaby.no). Vi besvarer fort!

Kan du sende Retur & bytte i en forsending? Ja! Du trenger kun å fylle ut en returetikett. Skriv i kommentarfeltet hva du ønsker å bytte og hva du ønsker å returnere. Men, vi vil uansett ta kontakt med deg når pakken når frem til oss, for å sikre oss at ting blir riktig.

90 dagers åpent kjøp ved ubrutt forpakning/eske.

Vi vet hvor viktig det er å få gjort så mye som mulig før terminen. Handle inn det nødvendige i god tid, og ikke være bekymret for at noe skulle mangle. Plutselig kan du derfor ende med flere av samme ting, etter en babyshower eller jul f.eks. Er varen kjøpt hos oss på OhDearBaby.no, er dette null problem å få byttet eller returnert. Du har 90 dager på deg!

Det samme gjelder for deg som skal handle gave. Kjøper du Babyshower gave, julegave eller hvilken som helst annen gave på OhDearBaby.no, har den heldige mottaker hele 90 dager på seg for bytte og retur. F.eks om det er to like julegaver under treet. Å handle gave hos oss er trygt!

OhDearBaby.no tilbyr 90 dagers åpent kjøp på varer med ubrutt forsegling på produktesken. Forpakningen skal ikke være ødelagt og returnert i samme tilstand den ble levert. Ellers er det vanlig angrerett som gjelder (se under).

14 dagers angrerett

OhDearBaby.no tilbyr angrerett i 14 dager. Angreretten gjelder fra og med dagen du mottar pakken. Skulle du angre på et kjøp ta kontakt med oss per e-post.

Du kan åpne og prøve varene du kjøper, men vi ønsker eventuelt angrerett-produkt returnert i samme tilstand det var da du mottok varen. Skulle produktet bli skadet, returnert i ødelagt tilstand eller uten original emballasje kan vi trekke en avgift fra tilbakebetalingen. Avgiften vil motsvare verditapet av returnert vare.