Frakt & Retur

Frakt:

Vi pakker alle bestillinger fortløpende, og sender varer fra vårt lager daglig.

Det er fri frakt på alle ordrer over kr. 999,- med billigste fraktalternativ. På ordre under er fraktprisen kr. 49,- for pakker levert i postkasse/på døren, og kr. 69,- for pakker som leveres på hentested.

Ta kontakt med oss på e-post (kundeservice@ohdearbaby.no) om du har spørsmål. Vi besvarer fort!

Du velger selv i kassen om PostNord eller Helthjem skal håndtere transporten av pakken din. Normal leveringstid er 1-4 hverdager (leveringstiden styres av hvor i landet pakken skal til/postnummer). Du kan selv endre valg av utleveringssted i kassen dersom du ønsker det.

Når pakken ankommer utleveringsstedet/postkasse/pakkeboks mottar du en hentemelding via SMS/e-post. Visse forsinkelser kan forekomme på leveranser i visse perioder, for eksempel under kampanjeperioder eller perioder som jul/nyttår. Følg gjerne med på transportørens hjemmeside for mer detaljert informasjon.

Retur:

Vi tar kundeservice på alvor og gjør vårt ytterst beste for at handleopplevelsen din skal være så god som mulig. For oss er det viktig at både kjøp og eventuelle returer oppleves som raske og enkle. Om du ikke skulle være fornøyd med et kjøp eller produkt, kan du enkelt returnere det til oss.

1. Send oss en e-post før du sender returen – kundeservice@ohdearbaby.no. Viktig for å få tilsendt returetikett.

2. Returkostnad er kr 69,- og trekkes fra beløpet som tilbakebetales på din konto.

3. Print ut returetiketten og klistr den utenpå pakken.

4. Lever inn pakken på ditt nærmeste PostNord servicepunkt (i butikk).

5. Du vil få pengene tilbake senest 14 dager etter vi har mottatt returen.

For å få pengene tilbake må varen(e) returneres i samme stand/emballasje som du mottok dem.

Ta kontakt med oss på e-post eller Instagram DM om du har spørsmål.

90 dagers åpent kjøp ved ubrutt forpakning/eske.

Vi vet hvor viktig det er å få gjort så mye som mulig før fødselen, og ikke være bekymret for at noe skulle mangle. Skal du kjøpe babyshower- eller baselgave vil du være trygg på at varen kan returneres om det skulle være et ønske.

OhDearBaby.no tilbyr 90 dagers åpent kjøp på varer med ubrutt forsegling på produktesken. Forpakningen skal ikke være ødelagt og returnert i samme tilstand den ble levert. Ta kontakt med oss per e-post. Ellers er det vanlig angrerett som gjelder (se under).

14 dagers angrerett

OhDearBaby.no tilbyr angrerett i 14 dager. Angreretten gjelder fra og med dagen du mottar pakken. Skulle du angre på et kjøp ta kontakt med oss per e-post.

Du kan åpne og prøve varene du kjøper, men vi ønsker eventuelt angrerett-produkt returnert i samme tilstand det var da du mottok varen. Skulle produktet bli skadet, returnert i ødelagt tilstand eller uten original emballasje kan vi trekke en avgift fra tilbakebetalingen. Avgiften vil motsvare verditapet av returnert vare.