Prismatch

Prismatch gjelder kun forbrukerkunder. 

Vi tar lave priser (og enkelhet) på alvor. Finner du en vare i vårt sortiment til lavere ordinærpris hos en annen norsk aktør, matcher vi prisen. Så enkelt er det!

Alt du trenger å gjøre er å dokumentere at du har funnet et identisk produkt* til en rimeligere pris i en av butikkene som inngår i Prismatch (norsk butikk). Vi gjør oppmerksom på at varen må være på lager og kunne legges i handlevognen til gjeldende pris.

Prismatch gjelder kun for ordinærpris på nye (ubrukte) produkter. Prismatch gjelder ikke for:

  • Kampanjer (for eksempel Black Week, Vårsalg osv).
  • Brukte varer.
  • Geografisk avgrensede tilbud (tilbud knyttet til en butikk).
  • Medlemstilbud der medlemskapet krever betaling. 

For å få Prismatch på produktet ditt må du kontakte kundeservice på e-post (kundeservice@ohdearbaby.no) og dokumentere konkurrentens pris. Gjerne sett “Prismatch” i e-posttittelen, og legg ved evt. bestillingsnummer og dokumentasjonsbilde. 

*Identisk EAN (European Article Number).

Prismatch på tilbud og kampanjepriser?

Vi matcher alt av ordinære priser. Ikke kampanjer slik som Black Week f.eks. Hvorfor?

Den enkle forklaringen er at noen butikker har muligheten til å kjøpe utrolig stort vareparti av et bestemt produkt. Her kan de sikre seg en utrolig lav innkjøpspris fra produsenten. Dermed ha muligheten til å tilby ekstra lave kampanjer og store tilbud på dette produktet. Får oss som ikke får / har denne muligheten, vil denne utsalgsprisen ikke være levedyktig. Beklager.