OhDearBaby Kundeklubb

Få Bonuspoeng på alt du kjøper hos oss. Enklere blir det ikke! Det er gratis å være med i Kundeklubben hos OhDearBaby.no. Her vil du finne alt informasjon gjeldene oppsparing og bruk av bonuspoeng.

15% Rabatt på ditt første kjøp 🤎

Som ny medlem, får du til å begynne med en liten “Velkommen til oss”-gave. En rabattkode med 15% rabatt. Denne rabattkoden gjelder kun på varer til ordinær pris. Du kan bruke den på ditt første kjøp, eller spare den til neste annledning om det er slik at ditt første kjøp består av varer på tilbud.

Er varene merket med OhDearBaby pris er det en vare på tilbud. Litt forvirrende, beklager. Produkter med OhDearBaby pris er varer som vi kan tilby til en rimeligere pris over 30 dager. Med den nye “merking-av-pris-loven”, er det derfor litt forvirrende. Varer tilbudet over 30 dager, kan vi ikke oppgi den “gamle” prisen lenger.

Kort fortalt. Rabattkoden fungerer på alle varer som ikke er merket “tilbud” eller med “OhDearbaby Pris”.

Bonuspoeng – Hvordan funker det?

Alle kunder har mulighet til å opparbeide bonuspoeng ved å handle i nettbutikken. Bonuspoeng er med andre ord “penger til gode”. Du kan innløse oppsparte bonuspoeng ved neste kjøp som en rabattkode i kassen, eller lage egne rabattkoder på Min Side som du kan gi bort som gave.

Når du gjennomfører ditt første kjøp blir du automatisk med i Kundeklubben. På hver produktside ser du hvor mange poeng du får ved kjøp av varen (se bilde nedenfor). Etter gjennomført kjøp overføres poengene automatisk til kundekontoen din.

Ohdearbaby Kundeklubb poeng på produktsider

Hvis du kjøper varer til kr. 1000,- får du 100 poeng. 1 poeng er kr. 0,50,- , så i dette eksempelet får du kr. 50,- som kan trekkes fra ditt neste kjøp. Du får bonuspoeng på alle våre produkter. 

Hvor finner jeg oppsparte bonuspoeng?

  • For å få tilgang til dine bonuspoeng må du først gjennomføre et kjøp, da blir poengene synlige under “Bonuspoeng” på Min Side (se bilde under).
  • Er du allerede en kunde, kan du se bonus-saldoen din her.
Ohdearbaby Bonuspoeng meny
Når du logger inn på kundekontoen vil du se Bonuspoeng i Kontomenyen.

Innløs Bonuspoeng til Rabattkode:

For å bytte Bonuspoeng til rabattkode har du to valg:

  1. Innløse oppsparte bonuspoeng til en rabattkode i “Bonuspoeng” på Min Side (se “Administrer poeng” på bilde over). Der kan du velge hvor mange bonuspoeng du ønsker å bytte til rabattkode. Rabattkoden kan du bruke selv, eller gi som gave til noen andre.
  2. Du kan også bruke oppsparte bonuspoeng direkte i kassen når du gjennomfører et kjøp. Bonuspoengene aktiverer du da ved å trykke “Innløse poeng” som markert med blå farge på bilde under. Rabatten vil da trekkes automatisk fra den totale handlekurven.
Bruke bonuspoeng i kassen på Ohdearbaby.no
Trykk “Innløse poeng” i kassen for å bruke Bonuspoeng ved kjøp.

NB! Bonuspoeng kan ikke kombineres med andre rabattkoder eller gavekort, kun en rabattkode er mulig å bruke per gjennomført kjøp. Rabattkoden dekker ikke eventuelle fraktkostnader.

Ta kontakt om du har spørsmål angående Kundeklubben eller bonuspoeng: post@ohdearbaby.no

Hvem kan bli medlem?

Alle privatpersoner over 18 år. Bonuspoeng ble først tilgjengelig for kunder 09.10.21.

Avslutte klubbforhold:

Du kan når som helst bli slettet som kunde ved å sende en mail til post@ohdearbaby.no. Ved sletting vil oppsparte bonuspoeng bli slettet, samt muligheten til å opparbeide nye bonuspoeng.