Om oss

Oh dear...
Å være mamma
er et eventyr!

Vi er her for å
gjøre det
trygt for baby,
og enklere for deg.OhDearBaby.no er et Norsk nettsted som tilbyr hjelp, informasjon og produkter til nyfødt, voksende baby og mamma. Sertifisert trygge babyklær og utstyr tilrettelagt for oss med baby i Norden.

Magdalena, OhDearBaby.no
Mamma med lidenskap for å finne babyprodukter som kommer fra ærlige og rettferdige hender, med formål om å gjøre det trygt for baby og enkelt for deg.
«Jeg brenner for at alle med baby der ute skal føle seg bra, sett og aldri alene. Tiden med småbarn er som været; sol, regn, snø, sol igjen, og så en regnbue! Cluet er å finne gode babyklær og utstyr som hindrer stress og frustrasjon, og lar oss fokusere på glede, latter og kos hverdagen med baby bringer! «Ingen dårlig vær, bare dårlig klær».

Vi vil gjøre det enkelt å finne det beste valget for våre barn og våre barns barn.

Trygghet

På OhDearBaby.no finner du kun babyprodukter vi har kontrollert er sertifisert trygge og forsvarlig produsert. Vårt mål er at du skal slippe å bruke masse tid på kvalitetssikring av tekstiler og råvarer – men heller konsentrere på den hyggelige og kreative delen av å handle.

Rask levering

Når det kommer til baby, skjer og skifter ting gjerne fort og brått. Som småbarnsforeldre selv, har vi forståelse for at det til tider oppstår behov av en vare du helst skulle fått levert i går. Vi jobber derfor hardt for at du raskest mulig skal motta din bestilling. Vi pakker og sender varer hver arbeidsdag. Tar du en titt på Trustpilot-siden vår kan du enkelt se om kunder er tilfreds med leveringstiden.

Etisk produksjon

På OhDearBaby.no kan du være trygg på at varene du kjøper kommer fra en rettferdig produksjon som tar godt vare på sine medarbeider, dyr og naturen. Vår drøm er at FN’s UN-prinsipper en dag er en selvfølge blant alle bedrifter, men vi er ikke helt der enda. Av den grunn kontrollerer vi grundig alle våre merker – for en produksjon fri for alt av undertrykkelser som barnearbeid, dyremishandling og diskriminering.

Fra godt hjerte

Våre merker spenner seg fra små familiebedrifter rundt om i Europa til større kjente merkevarer. Fra håndlagde 100% naturlige babyprodukter til maskinproduserte babyprodukter i silikon. Men, vi har en røde tråd som binder alle våre merker sammen, deres lidenskap for å gjøre noe godt. Enten om deres hjerte og drivkraft ligger i bærekraft og natur, det å hjelpe vanskeligstilte mennesker eller forskning for en bedre fremtid. Godhet har mange former. Vårt bidrag til fellesskapet er å støtte og heie frem disse merkene, og utkonkurrere alt som styres av uærlige og ødeleggende verdier.

Du er i fokus

Vi har mål om å være mye mer enn en nettbutikk. Vi skal være et sted på nett hvor du får all hjelp og informasjon du behøver i forhold til babyprodukter, ditt voksende barn og til deg som mamma. Finner du ikke informasjonen du leter etter, send oss en mail eller kontakt oss på Instagram, så hjelper vi deg!

Unike babyprodukter

Konseptet oppsto da behovet for babyprodukter meldte seg med første graviditet. Med verdier tett knyttet til Naturlig, Sunt og Bærekraft, samt kjærlighet for vakker Skandinavisk minimalisme og mote, ble det fort en tidskrevende affære å finne tilfredsstillende babyprodukter. Det du finner hos oss, er håndplukket babyprodukter skapt for å tilfredsstille enhver moderne mamma der ute med forkjærlighet for det enkle, rene og vakre.