Ønskeliste

Lag Ønskelister du kan dele med familie og venner. Produkter som blir kjøpt forsvinner automatisk fra listen din, slik du slipper å få flere av samme ting.

Dette er en fin måte å få babygaver du faktisk trenger og ønsker deg, samt en enkel måte for dine gjester å kunne kjøpe den perfekte babyshower-gave, bursdagsgave, dåpsgave eller hvilken annen babygave det er snakk om. 

Hvordan fungerer Ønskeliste-funksjonen?

Vi har prøvd å lage Ønskeliste-funksjonen så enkel og brukervennlig som mulig. Det eneste som kreves, er at du logger deg inn på «Min Side» før du begynner butikk-tittingen. Slik får du en egen unik ønskeliste å dele med nære og kjære, som til enhver tid er oppdatert. 

  1. Legg produkter til Ønskelisten ved å trykke hjertet på produktbilde (Hjertesymbolet finner du øverst til venstre på ethvert produktbilde).
onskeliste ohdearbaby
  1. Ønskelisten finner du ved å klikke «Ønskeliste» nederst i menyen på venstre side (mobil) / øverst til høyre (data), som til enhver tid er oppdatert med alle produkter du har lagt til. Her kan du alltids endre farge, størrelse eller ombestemme deg.  
onskeliste ikon ohdearbaby
  1. Del Ønskelisten med venner og familie ved å trykke «Del på» ikonet (da lagres URL-linken til Ønskelisten din). Linken kan du dele ved å lime den inn på mail, SMS, Messenger, Facebook til hvem du vil. 
  1. Ved å klikke på URL-linken finner venner/familie Ønskelisten din. Finner de babygaven de ønsker å gi og trykker «Kjøp», forsvinner produktet automatisk fra ønskelisten. Dette forsikrer at ingen gjester kommer med samme gave.
  1. Du kan til enhver tid legge til nye babyprodukter eller ombestemme deg, selv etter at du har sendt Ønskeliste-linken. Listen oppdaterer seg automatisk for alle hver gang du gjør endringer, uten at URL-link må oppdateres!

Ta kontakt med oss på Instagram eller e-post (post@ohdearbaby.no) om du skulle ha spørsmål om Ønskelisten eller andre babyrelaterte produkter!

Håper du finner Ønskelisten på OhDearBaby.no like brukervennlig og enkel som det den er skapt for å være! En ønskeliste med gaver til baby til alt av anledninger, små og store. Du trenger ikke å lage en egen ønskeliste for hver gang, dåps ønskelisten kan gå over til bursdagsønskeliste. Husk bare å gå innom i ny og ned for å sjekke om det er noen produkter som kanskje skal fjernes, endres eller du ønsker og legges til. Ellers er det en liste hvor din familie og venner alltid kan finne babyutstyr og babyklær dere fremdeles trenger og ønsker dere.