Swaddle i bambus – Perfekt for varme dager

Svøpeteppe i 100% bambus er et «must» på varme vår- og sommerdager!

Mange steder i landet meldes det om mye sol om dagen – herlig! Det er ikke lett å vite hvordan man skal beskytte babyen i sommervarmen.

Sommervarmen er en vanskelig periode ikke bare for voksne, men også for små barn. Deres tynne og sarte hud irriteres mye raskere. I tillegg er babyene veldig følsomme for høye temperaturer. Det kan være vanskelig å få barnet til å sove hvis det er varmt. Babyer regulerer ikke temperaturen så godt, så det er viktig å følge med på hvor varmt barnet er. Et spedbarn skal ikke svette. Da er det overopphetet.

Vi anbefaler en silkemyk swaddle i 100% bambus som kan være til god nytte for å holde babyen avkjølt i varme sommerdager som akkurat nå.

Våre bambus babyburritos er både lekre og multifunksjonelle. Disse elsker vi. Kan brukes til alt fra å svøpe, til laken i sprinkelsengen/barnevognen, som pledd og på stellebordet.

Hvorfor er det anbefalt å bruke bambus produkter til baby?

Komfortabel: Bambus er et unikt materiale som er silkemykt og behagelig mot hud noe som er perfekt for små barn.

Fuktregulerende: Bambusstoff absorberer tre ganger så mye fuktighet som bomull, det betyr at den effektivt trekker svetten vekk fra huden og ut i stoffet.

Temperaturregulerende: Fibrene i bambus gir både bambus produkter pustende og isolerende egenskaper, kjøler på varme sommerdager og varmer på kalde vinterdager.

Allergivennlig: Perfekt for barn og babyer med sart hud.

UV beskyttende: Bambus har egenskaper som beskytter mot UV stråling.

Se vårt utvalg av swaddles i unike og håndtegnet mønstre og ensfarget tone her.

En annen bonus er at når du handler hos oss, handler du miljøvennlig. En ordentlig vinn-vinn-situasjon.