6 ting som gjør Voksi Carry Me Babylift unik.

Dame bærer en Voksi Carry Me Babylift over skulderen. Et firkantet 3-i-1 babynest med håndtak som ser ut som en liten vognbag i formen.

Er du glad i minimalistiske løsninger som gjør babylivet enklere? Glad i reise og å være sosial? Da er det nyeste medlemmet i Voksifamilien, Voksi Carry Me Babylift, noe for deg!

Voksi Carry Me Babylift er virkelig det ultimate 3-i-1 Babynest med håndtak. Sertifisert trygg babybærer opptil 9kg, trygg soveplass, og ellers perfekt som leketeppe og stellematte på tur og reise. Designet er lekkert og utrolig smart gjennomtenkt. Inn og ut av vogn. Brette ut, og sammen. Alt er enkelt. Vi elsker slik Minimalisme!

Voksi Carry Me Babylift har mange fellestrekk som andre Babylift på markedet. Slik som Easygrow Favn og Najell Babynest:

 • Sertifisert trygg babylift opp til 9kg
 • 3D Mesh-vegger. Sørger for optimal pusteevne og luftsirkulasjon på innsiden.
 • Gjøres om fra Bærebag / babynest til leketeppe.
 • Kan plasseres oppi liggedel på barnevogn.

Det som skiller Voksi Carry Me er størrelsen, de rette linjene og brukervennligheten. Voksi har nok hatt en stor fordel av å komme litt senere på markedet. Designet har blitt grundig gjennomtenkt for å være enda bedre og brukervennlig.

6 fordeler ved Voksi Carry Me Babylift:

Håndtak med låse-løsne funksjon

Fra babynest til lekematte til babylift – trygt, enkelt og uten forstyrrelser!

voksi carry me soft release laas

Slik som andre moderne babylift på markedet, er Voksi Carry Me et babynest med håndtak som kan brettes flatt ut til en lekematte. Men en stor fordel hos Voksi, er deres smarte stropper med innebygd låse-løsne funksjon (Soft ReleaseTM) av sideveggene.

Låse løsne-funksjonen gir deg tre store fordeler:

1. Øker tryggheten. Når stroppene er i låst modus, “babynest modus”, holder de veggene sammen uten risiko for at en av veggene kan løsne. Stroppene har en tilpasset lengde slik at de automatisk vil gå i “låst-modus” om begge stroppene er samlet i håndtaket. Når stroppene er i løsne modus, “Lekematte modus”, er det ingen løse snorer eller ting baby kan surre seg fast i. Stroppenes lengde er igjen tilpasset slik at de er “Stramme” når Carry Me er flat.

2. Utrolig enkelt og brukervennlig, helt uten styr. Ingen spenner eller snorer du må snørpe inn. Fra lekematte til babylift: Du trenger kun å dra i stroppen på hver av de fire sidene, til du ser det oransje “soft release” merket, og da at sikkerhets-låsen er på plass. Fra babynest til lekematte: Du drar hver av stroppene litt mot deg, for å løsne opp sikkerhets-låsen, og vipps kan sidene flates helt ut.

3. Lydløst – Du slipper å forstyrre baby som sover. Som sagt, ingen trykkspenner eller andre ting som lager lyd i det de festes. Soft Release er helt lydløst.

Avtagbart, vindtett stormtrekk

Stormtrekk ➜ Ut av huset med sovende baby, uten å styre med vognpose.

voksi babylift carry me stormtrekk

Har baby sovnet i Voksi Carry Me inne, og det er tid for å komme seg ut i kulden eller ruskvær, gjør trekket det mulig å komme seg ut døren uten å måtte vekke baby. Du kan droppe vognpose, og dermed slippe å forstyrre søvnen. Dekk baby med et ullteppe / babydyne (alt ettersom hvor kaldt det er), for så å feste stormtrekket over.

Stormtrekket som følger Voksi Babylift er vindtett og vannavstøtende.

TIPS: Bruk gjerne et lammeskinn på innsiden av Carry Me. Det å sove på ull har vist å gi bedre søvn. Det regulerer nemlig temperaturen, gir baby noe som kalles “termisk komfortsone”. Desutten, har du lammeskinn på innsiden, er jo baby klar fra hjem til trilletur, også på kalde dager.

voksi carry me babynest med lammeskinn

I kjent Voksi stil, er trekket gjennomtenkt for å gi deg rask og enkel tilgang til baby, samt god temperaturkontroll. Mens langsidene på trekket lukkes med glidelås, er det trykknapper i foteenden. Du kan til enhver tid stikke hånden din inn i fotenden, for å kontrollere at baby har en god temperaturen ute på trilletur.

En side kan brettes ned av gangen.

Voksi Carry Me er genial for bleieskift på farten!

voksi carry me babylift stellematte funksjon

Med låse-lukke mekanismen “Soft Release” i hver av de fire kantene av Carry Me, kan du løsne opp en og en side etter ønske. Og det uten at sidene faller sammen et annet sted. Dette gir deg muligheten til å flate ut kun en av sidene.

Gull under bleieskift på tur: Istedenfor å styre med baby ut og inn av babyliften, kan du bruke babyliften som et stelleunderlag. Flat ut en av sidene, legg en gulpeklut under, og vipps kan bleie skiftes uten problem. Voksi Carry Me har dessuten sidelomme på hver side. Her kan du få plass til våtservietter, noen rene bleier og en gulpeklut til stell. I utgangspunktet har du ikke en gang behov for en stelleveske for korte turer med Voksi Carry Me.

Amming i liggestilling: Liker du å amme i liggende stilling, gjør Carry Me det enkelt for deg. Dette er kanskje spesielt i tiden med nyfødt. Hvor soving og amming er en hyppig rutine. Ved å flate ut den ene langsiden på Carry Me, kan du legge deg oppå den og inntil baby som ligger oppi nestet sitt. Vipps kan du amme uten å måtte løfte baby opp fra redet.

Nett, liten og minimalistisk.

Perfekt liten babylift. Minimalistisk design som gjør livet enklere.

voksi carry me babylift minimalistisk
voksi babynest carry me materialer

Voksi Carry Me er firkantet med utsidemål på 65×25 cm. Mindre enn flere konkurrenter. Noe vi mener er en stor fordel. En babylift er for babyer som ikke kan sette seg opp uten hjelp og ikke kan rulle over.

Med sin lille størrelse vil den skape en mer omsluttet følelse og dermed fremme ro hos din lille. Lengdemessig er den akkurat passe for tiden den er skapt for.

En sovende baby oppi en Voksi Babylift Carry Me som er plassert oppi en vognbag på en barnevogn. Voksi Carry Me passer alle vogner, er 25x65 cm.
Carry Me vil jo fungere som en vogn minimizer for de aller minste. Å gjøre vognen mindre på innsiden, fremmer følelse av trygghet og dermed ro.

Alt er gjennomtenkt og på plass for å kunne være en Alt-i-en babybærer du kan putte direkte oppi liggedelen på barnevognen. Enkelt og delikat design, uten knot og “unødvendige” dingser

 • Bærestropper kan gjemmes bort ved å dytte dem opp i sidelommene på hver side.
 • 3D Mesh i alle vegger, passer på optimal luftsirkulasjon.
 • Det følger med et utagbart liggeunderlag som du lett kan vaske ved uhell.
 • Ytterstoffet kan lett vaskes med en fuktig klut.
 • Hele babyliften kan vaskes i vaskemaskin (mer om dette under).
 • Kommer med avtagbart stormtrekk (som ble nevnt over)

Vi har sjekket ut innsidemålene på liggedelen i noen av de mest populære vognene om dagen, og Voksi Carry Me er kompatibel med samtlige:

 • Bugaboo Fox 5: 77 x 32 cm
 • Cybex, vognbag: 77 x 32 cm
 • Emmaljunga nxt90: 76 x 34 cm
 • Baby Jogger: 71 x 33 cm

Faste, stabile sider.

Sertifisert som trygg babylift etter de nye 2024 EU standarder.

voksi carry me trygg babylift opptil 9kg

Nå i 2024 trer det inn en ny, justert regel for babylift på markedet. EU’s trygghetskrav til Babylift, EN 1466:2023, har blitt oppdatert. Nå er det obligatorisk med faste sider i Babylift, for at det skal kunne godkjennes for soving.

Voksi Carry Me Babylift har en fast og stabil fiberplate i bunn og alle de fire vegger. Oppfyller de oppdaterte kravene for en trygg babylift. ( Flere eldre modeller av Babylift på markedet, vil ikke lenger være godkjent. )

Tåler vaskemaskin

Voksi Carry Me er utrolig enkel å få gjort regn

Voksi Carry Me Babylift kan du vaske i maskin. Det eneste du trenger å gjøre, er å løsne opp alle sidene og ta ut fiberplaten som gjemmer seg bak en glidelåslomme i bunn. Dette gjøres enkelt. Både mtp når platen skal ut og inn. (se slutten av videoen her).

Uten platen, kan Carry Me i vaskes på 40°C i maskin. Selve platen kan du skylle i lunket vann, eller kun tørke av smuss med en klut.

Yttertsoffet er vannavisende gjennom den miljøvennlige impregneringen BIONIC FINISH ECO. Er det slik at det har kommet smuss eller skitt på utsiden, kan du også bare tørke av med en fuktig klut.